Indo ‘huiskamer’-restaurant in Delfshaven met frisse tegenzin succesvol

Ap Halen is een Indo ‘huiskamer’-restaurantje in Delfshaven. Zes jaar geleden ging Albert vanuit een uitzichtloze situatie met het idee aan de slag. Nu is het erg succesvol en heeft hij veel vaste klanten die voor zijn gerechten van heinde en verre komen.

Eigenlijk wilde Albert Kokosky Deforchaux helemaal niet koken. Hij twijfelde ook of hij wel goed genoeg was. “Soms vind ik koken heel erg leuk. Dan denk ik: misschien gaat het nu eindelijk gebeuren, dat ik wel van koken ga houden. Maar een dag later is dat idee alweer voorbij. Waarom doe ik het dan wel? Om geld te verdienen. Heel simpel”, verklaart de ondernemer.

Ondanks dat hij met frisse tegenzin kookt, dankt hij veel aan Ap Halen. “Het heeft me zoveel opgeleverd. Het begon aardig en na de eerste maand kon ik de huur al betalen. Daarnaast heb ik twee boekjes met recepten uitgebracht en ook nog eens mijn vrouw leren kennen via het koken. Het is een cadeau dat ik het heb mogen doen. Ik zou niet eens mogen zeggen dat ik een hekel aan koken heb”, sluit hij af.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter