Inschrijving DSW Bruggenloop 2019 geopend

Het startschot voor de inschrijving voor de 31e editie van de DSW Bruggenloop is gelost. Met plaats voor maar liefst 12.000 hardlopers vindt de afsluiter van de hardloopkalender dit jaar plaats op 8 december 2019. Het traditionele parcours van 15 km gaat ook dit jaar over een aantal iconische Rotterdamse bruggen.
Stadion Feyenoord zal op zondag 8 december weer het start- en eindpunt zijn van de Bruggenloop. Vanaf De Kuip lopen de deelnemers op een parcours over de Erasmusbrug en verschillende Rotterdamse bruggen. Na de tocht van 15 km zullen de lopers weer finishen bij de Kuip.

De DSW Bruggenloop is niet alleen een sportieve uitdaging voor de deelnemers, maar geeft ook aandacht aan een goed doel. Voor de tweede keer op rij is het Familiehuis Daniel den Hoed het goede doel van de DSW Bruggenloop.

Het Familiehuis biedt logeerplekken familieleden van kankerpatiënten die worden behandeld in het Erasmus MC. Dankzij het Familiehuis kunnen kankerpatiënten en dierbaren dichterbij elkaar zijn in de periode van ziekte en behandeling.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat