Jan-Willem pakt met zijn bedrijf Thuishulp Rotterdam de zorg in de stad aan

Het is de Dag van de Verpleging, ook wel de Dag van de Zorg genoemd. In deze tijden is het belangrijk om het zorgpersoneel in het zonnetje te zetten. Hoewel er veel goed gaat, kan er altijd wat verbeterd worden. Jan-Willem Hoogeweegen zet zich met Thuishulp Rotterdam in voor betere thuiszorg.

Jan-Willems ouders hadden op latere leeftijd hulp nodig en hij merkte dat daar weinig flexibiliteit in was. Zorgmedewerkers konden alleen op afgesproken tijden. Als er op een bepaald moment extra zorg nodig was, was het lastig om iemand langs te laten komen.

In zijn bedrijf Thuishulp Rotterdam werken mensen niet alleen met vaste roosters. Ze wonen in de buurt van de hulpbehoevende, iets waardoor er meer aandacht kan zijn voor de mensen die geholpen moeten worden.

Jan-Willem heeft meegedaan met het programma Dragons’ Den. Daarin pitchte hij, net als andere startende ondernemers, zijn bedrijf pitchen aan succesvolle ondernemers: Michel Perridon, Nikkie Plessen, Won Yip, Shawn Harris en Pieter Schoen. De ondernemers waren heel enthousiast over het bedrijf van Jan-Willem. Shawn Harris, Won Yip en Michel Perridon investeerden samen 300.000 euro in het bedrijf.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat