Jaws kijken op de Kralingse Plas

Laurense en Jasper organiseerden afgelopen vrijdag de eerste editie van Jaws in de Kralingse Plas. Tijdens dit event kon je vanaf de Kralingse Plas de film Jaws kijken op het grootste lcd-scherm van Europa. 

Voordat het event van start kon gaan, stond iedereen nog driftig zijn of haar zwemband, bootje of ander opblaasdier op te blazen. Het was namelijk de bedoeling dat je de film echt vanaf het water bekeek.

Het was nog even spannend of het event wel door kon gaan vanaf het water. Blauwalg zorgde er bijna voor dat de film niet vanaf het water bekeken mocht worden, maar alleen vanaf het droge. “Gelukkig was dat niet het geval en kunnen mensen gewoon in hun zwembroek in het water de film bekijken”, aldus de organisatie.

Om de spanning op te bouwen waren er een aantal ‘haaien’ losgelaten in de Kralingse Plas. Deze zorgde ervoor dat niemand veilig was op het water. Af en toe werd er even aan een teen getrokken om de kijkers extra te laten schrikken.

Laurense geniet van het resultaat. “Ik zie iedereen lekker kijken en drankjes doen, dus helemaal goed!”. Hij denkt alweer na over welke film er volgend jaar te zien zal zijn.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat