Jerr van Broederliefde deelt wijze lessen met jongeren uit West

The Room is een nieuw inspiratie-project waarin bekende Nederlanders zoals Jandino Asporaat, Roue Verveer en leden van Broederliefde, jongeren coachen in het behalen doelen en het laten uitkomen van hun dromen. Deze week was het aan Jerr van Broederliefde om zijn wijze lessen te delen met jongeren uit West.

The Room, geschreven als een combinatie van ‘Room’ en ‘Roem’ brengt helden van nu samen met de helden van de toekomst. Een project dat georganiseerd wordt door het Huis van Asporaat, in samenwerking met gemeente Rotterdam en WMO Radar. In steeds drie sessies verdeeld over een aantal maanden, worden de jongeren geïnspireerd en gemotiveerd door een bekende artiest.

Het artikel gaat verder onder de video.

Tips van helden
Toetie is jongerenwerker bij WMO Radar in West en kent de gezichten die aanschuiven bij deze sessie van The Room: “Het is belangrijk voor jongeren om dit te horen vanuit iemand uit de positie van bijvoorbeeld een Jerr van Broederliefde. We hopen dat ze zo de tips en motivatie wel meekrijgen en in hun oren knopen”.

‘Het gaat te vaak over materialisme’

Jerr vertelt over zijn weg naar succes, de keuzes die hij maakte en de fouten waar hij van geleerd heeft: “De druk ligt hoger op de generatie van nu door social media. Het gaat veel om materialisme, daar proberen mensen waarde uit te halen.” Een belangrijk punt waar Jerr en het hele Broederliefde team met hun uitingen op social media en de muziek verandering in willen brengen. “Ik wil jullie niet laten zien dat ik meer ben aan de hand van mijn kleding, maar ik wil dat je mij respecteert om wie ik ben.”