Jolanda Spoel stopt bij Maaspodium

Jolanda Spoel stopt bij het Maaspodium. Spoel, onder meer hoofd podium en programmering bij het theater in het Loydkwartier én maker en talentontwikkelaar bij Maas theater en dans, gaat aan de slag bij het Bijlmer Parktheater in Amsterdam. Ze start daar 1 december als algemeen directeur.

Spoel laat in een verklaring weten dat ze toe was aan een nieuwe uitdaging. “Maas theater en dans is een hele fijne club, waar ik zoveel geweldige dingen heb mogen doen en maken. Als programmeur en hoofd van het Maaspodium ben ik de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor het opzetten, positioneren en door-ontwikkelen van dit nieuwe Rotterdamse podium. En ik ben er trots op te kunnen zeggen dat het Maaspodium inmiddels een begrip is geworden in Rotterdam en daarbuiten en dat ik hierin een belangrijke rol heb mogen spelen. Tegelijkertijd stond ik ook op een punt waarop een nieuwe uitdaging welkom was.”

Het is nog onduidelijk wie Spoel bij het Maaspodium gaat opvolgen. Eerder maakte OPEN Rotterdam een reportage over actrice en theatermaker Nastaran Razawi Khorasani, die regelmatig producties maakt bij Maas theater en dans. 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat