Jonge Rotterdamse powervrouw Iman is student, ondernemer én genomineerd voor award

Iman Hassan is student en ondernemer. Ze raakte geïnspireerd door haar Noord-Afrikaanse roots en verkoopt nu schoonheidsproducten met argan olie via haar bedrijf Ifoulki Argan Oil. Afgelopen zaterdag 10 november behoorde zij tot de drie genomineerden voor de categorie ‘Ondernemersprijs’ van de Etnische Zakenvrouwen Nederland Award.

De awards van 2018 De award uitreiking kent drie categorieën, te weten de categorie ‘Zakenvrouw van het Jaar’, Manager van het Jaar’ en de ‘Ondernemersprijs’. Uiteindelijk ging de Eindhovense Zeynep Dag, eigenaar en creatief directeur Alzúarr, er vandoor met de award in de categorie ‘Ondernemersprijs’. Desondanks is Iman vereerd met de nominatie en steunt zij de winnares van ‘haar’ categorie: “Ze heeft echt een superconcept”.

In 2004 richtte Maritza Russel, bestuursvoorzitter Etnische Zakenvrouwen Nederland, EZVN op om professionals een podium te geven hun ervaring en succes in het zakenleven te delen en daarmee andere talenten met diverse culturele achtergronden te motiveren hun doel te behalen. Sinds 2005 wordt de award uitgereikt.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter