Kaarten Nieuwe Club Bit nu al in de verkoop

Rotterdam krijgt een nieuwe club. De eigenaren van het Keilecafe hebben een pand op de keileweg met een 24-uursvergunning. Met een speciale crowdfundingsactie proberen Daniel Verschoor en Ruben Leufkens genoeg geld binnen te krijgen om de financiering van de club rond te krijgen.

In de avond een restaurant: Bitter en in de nacht een club: Bit. Dat zijn de wilde plannen voor het pand op de keileweg 10. Het restaurant is bijna klaar. maar voor de verbouwing van de club is nog wat geld nodig. Op dit moment is het voor horecazaken moeilijk om aan geld te komen. Wie gaat er nou op dit moment investeren in een nachtclub? Maar daar bedacht Club Bit iets op.

Rotterdammers die het project willen helpen met de financiering kunnen nu al een kaartje kopen voor de openingsmaand van de club. Hierdoor steun je de komst van club, maar heb je dus ook al een kaartje voor de openingsmaand:

‘Het gaat door het plafond. We zitten nu al op bijna de helft van de kaarten. Mensen zijn aan iets nieuws toe. Het nachtleven in Rotterdam gaat op dit moment heel stroef. De sluiting van BAR en RTM bieden geen perspectief. Dus is er ruimte voor een nieuwe club.’ vertelt Daniël Verschoor.

N8W8 R’dam maakt zich hard voor een bruisend nachtleven in Rotterdam. Thys Boer reageert enthousiast: ‘vernieuwing van het nachtleven is altijd belangrijk, het is een van de pijlers waarmee de nacht zicht onderscheid. Het is mooi om te zien hoe het initiatief van Club Bit werkt. Door het succes van crowdfundingactie laat het publiek zien dat ze een nieuwe club wel zien zitten.’ Aldus Thys.

Het is natuurlijk een moeilijke tijd voor het nachtleven. Iedereen staat te springen om weer een dans te wagen. Maar wanneer dat weer kan is de vraag. Toch ziet Daniël het positief in: Het is natuurlijk spannend om op dit moment een nieuwe club te beginnen. Wij hebben geen idee wanneer wij open kunnen, maar het is een gegeven dat wij in de toekomst zeker weten open kunnen. Wij gaan op een moment weer het nachtleven induiken en lekker dansen!’