Kamperen in bijzondere gebouwtjes in Rotterdam

Het is nog maar de vraag of en waar we in Europa op vakantie kunnen gaan. Een verblijf in eigen land is dit jaar populairder dan ooit, maar wat dacht je van een vakantie in eigen stad? 
Op de Culture Campsite in Rotterdam-West kun je overnachten in bijzondere architectonische, duurzame objecten in plaats van in tenten en caravans. De negen gebouwtjes zijn in de meeste gevallen vervaardigd uit restmaterialen. Voor de sanitaire voorzieningen, kun je terecht in een voormalige bouwkeet.

Mocht je als gast nog geen idee hebben, wat je wilt doen als je hier eenmaal hebt geboekt, dan zijn er op sommige dagen diverse evenementen zoals yoga, een stadsretraite of een meerdaagse cursus tiny house ontwerpen. Daarnaast zijn er ook verschillende tours, die verbinden de camping met het omliggende innovatieve, creatieve Delfshaven en M4H-gebied.

Dit initiatief komt uit de koker van ontwerpers en freelancers in de kunst- en cultuursector. Isis Hoos, Boris Duijneveld, Thijs Masthoff en Laura Abbink zijn hiermee begonnen om mensen een innovatieve kijk te geven op architectuur en design. Nu maar hopen op een zonnige zomer, want als alles gaat volgens planning, kun je hier vanaf 1 juli terecht.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat