Kerst voor iedere Rotterdammer namens We Care and Share

Kerstmis, de tijd van cadeaus onder de kerstboom en goed gevulde tafels met heerlijk eten. Helaas gaat dit niet voor iedereen in Rotterdam op. Om de minder bedeelde Rotterdammers ook wat persoonlijke aandacht te geven, zal het liefdadigheids- collectief ‘We Care And Share’ op 17 december met een versierde bus bij opvanghuizen langsgaan.

We Care And Share staat voor de minder bedeelde mensen in onze lokale gemeenschap. De organisatie bestaat uit vrijwilligers, die graag iets terug willen doen voor hun gemeenschap. Ze zijn niet uit op sponsoring door bedrijven, die hier hun eigen merk aan willen hangen. Ze zoeken juist naar partners ,die vanuit hun overtuiging een steentje willen bijdragen.

Vorig jaar organiseerde het collectief een benefiet kerstdiner voor de minderbedeelden en daklozen. Meer dan tachtig Rotterdammers konden genieten van een warme maaltijd. Door het succes van vorig jaar en de positieve reacties, is er dit jaar gekozen voor een bus. Zo kunnen er nog meer mensen uit de stad worden verrast.

De bus voorzien van kerstversiering en verlichting zal op elke locatie voor een kerstfeest zorgen. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen verrassen, kan iedereen anoniem doneren. Denk hierbij aan het doneren van warme kledingstukken, persoonlijke verzorgingsproducten en speelgoed. Restaurants en cateraars kunnen ook anoniem bijdragen met het doneren van maaltijden.

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/YesWeCareNL