Kerstactie! Lever je jas in voor een ander

Het wordt nu echt kouder buiten… Tijd voor een nieuwe warme winterjas! Dit is niet voor iedere Rotterdammer een vanzelfsprekendheid. Daarom start OPEN Rotterdam samen met Stichting BlijeGift en Gaarkeuken Rotterdam een bijzondere actie. Lever een winterjas(je) in en maak iemand anders blij. Samen houden wij alle Rotterdammers warm! Doe jij mee?

Hoe? Lever je jas, muts, handschoen of sjaal in bij één van onze inleverpunten. Dit zijn alle locaties van Piekfijn in Rotterdam, Rotterdam Tourist Information Hoek van Holland en Schielandshuis. Deze jassen worden gegeven aan Rotterdammers die moeten rondkomen van een minimum inkomen.

Dit gebeurt op 19 december met een bijzondere vintagemarkt bij Gaarkeuken Rotterdam waar de minima een jas mogen uitzoeken. Met een soepje of warme chocolademelk wordt iedereen extra warm gehouden. Ook is er een stylist, muziek en een tombola waarmee je prijzen kunt winnen. De jassen die overblijven worden gedoneerd aan Sisters of Charity en Victory Outreach Rotterdam.

Spelregels:

  • We zijn op zoek naar jassen voor het hele gezin, dus alle maten zijn welkom.
  • Jassen, mutsen, handschoenen en sjaals zijn welkom. We zijn niet op zoek naar andere kledingstukken.
  • Zorg dat de jassen heel en schoon zijn.
  • Wel een mooie jas, maar lukt het je niet om naar een ophaalpunt te komen? Laat het ons weten en we vinden een oplossing.

Meer info? Mail [email protected], bel 010-8201702 of reageer via één van onze social media kanalen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter