Kijk op woensdag 15 juli naar de RU OPEN Talent Contest op OPEN Rotterdam

OPEN Rotterdam en Rotterdam Unlimited presenteren woensdag de tweede editie van de RU OPEN Talent Contest. Vijf Rotterdamse talenten gaan de strijd aan om een plek op een van de podia van Rotterdam Unlimited 2021. Kijk op woensdag 15 juli om 20:00 uur op OPEN Rotterdam, Facebook en Youtube.

Het draait woensdagavond allemaal om finalisten Amaro, Shirley, Jozay, Iconic Twins en Garuda. Aan juryleden Lauwtje, Y.M.P en Lii, de winnaar van 2019, de lastige taak om een winnaar aan te wijzen. 

RU OPEN TALENT CONTEST
De finale van de RU OPEN Talent Contest vindt plaats in De Doelen met presentatie door Nelly dos Reis en Farzana Alladin. OPEN Rotterdam en Rotterdam Unlimited hebben de handen ineen geslagen om ondanks de coronacrisis toch een plek te geven aan Rotterdams talent. 

De winnaar mag in 2021 optreden op een van de podia van Rotterdam Unlimited. Ook wordt hij of zij ambassadeur van het festival. Daarnaast zal de winnaar een exclusief televisie-optreden verzorgen op zaterdag 25 juli in de Festival TV-uitzending op OPEN Rotterdam.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat