Knuffelberen voor alle patiëntjes in het Sophia Kinderziekenhuis

Celina Jansen zamelt geld in om alle patiëntjes van het Sophia kinderziekenhuis een knuffel te kunnen geven. De initiatiefnemer van de inzamelingsactie Knuffel voor een Kanjer, wil de kinderen een hart onder de riem steken en zal de knuffels hoogstpersoonlijk komen uitdelen in het ziekenhuis, met leuk gezelschap en extra verrassingen.
“De bedoeling is om zoveel mogelijk geld in te zamelen. In het ziekenhuis liggen 100 tot 150 kinderen en ik wil hen allemaal iets leuks geven. Dit zal bestaan uit een knuffel, welke zij in bed bij zich kunnen houden, en als de donaties het toelaten, een klein extra cadeautje”, aldus Celina. De Rotterdamse probeert zich elk jaar in te zetten voor een goed doel. Zo heeft zij al meerdere jaren voedselpakketten ingezameld en deze tijdens de feestdagen uitgedeeld aan gezinnen die het financieel niet breed hebben.

Vooral de emotionele reacties van de kinderen bleven haar bij. Daarom besloot ze zich dit jaar in te zetten voor zieke kinderen. “Ik zou graag een lach op hun gezicht willen toveren tijdens de moeilijke tijd die zij meemaken in het ziekenhuis.”

Op dit moment wil Celina zoveel mogelijk aandacht vestigen op haar actie en zoekt daarom partijen en vrijwilligers die haar zouden willen helpen en steunen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina, Knuffel voor een Kanjer. Vanaf zaterdag zal hier ook de link te vinden zijn voor mensen die willen doneren.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter