Series van OPEN Rotterdam/
Koken met Hans

Koken met Hans is een eigenzinnig kookprogramma waarin chef Hans Bode Rotterdamse gasten ontvangt op de bovenste verdieping van de Zalmtoren. In iedere aflevering probeert Hans met zijn gast te praten over het leven van de gast, diens link met Rotterdam en de verhouding tot bepaalde gerechten.

Hans en Jordy Dijkshoorn

In de vierde aflevering van deze negendelige serie, is artiest Jordy Dijkshoorn te gast. Samen met Hans maakt hij een lekker toetje, namelijk gebakken banaan.

Hans en Alwin Ritstier

In de derde aflevering van deze negendelige serie is documentairemaker en food-blogger Alwin Ritstier te gast. Samen gaan ze een aardappelsoep maken, naar aanleiding van Ritstier zijn YouTube-aflevering over het leven op babyvoeding. “Gelukkig was dat maar voor een week, maar ik houd wel van gepureerde soep”, lacht Ritstier. De twee snijden, koken en proeven erop los en toveren een romige aardappelsoep op tafel, perfect voor de koude wintermaanden.

Hans en Tara Lewis

In de tweede aflevering van deze negendelige serie, is journaliste en columniste Tara Lewis te gast. Samen met Hans maakt zij een lekkere, pittige én vegetarische nasi, want Tara is sinds kort een vegetariër. De twee praten over Tara haar werk als journalist en columnist en koken en proeven erop los. 

Hans en Perry de Man

In de eerste aflevering van deze negendelige serie is tv en chef-kok Perry de Man te gast. Samen met Hans maakt hij ‘kip in een drappie’ op de bovenste verdieping van de toren. De twee snijden, proeven en koken erop los.

Hans en Jordy Dijkshoorn…

Hans en Alwin Ritstier…

Hans en Tara Lewis …

Hans en Perry de Man…