Koken met Junion

In deze kookvlog maakt Junion iedere week een heerlijk gerecht. Het gerecht krijgt één lepel mee, wat inhoudt dat het lekker, makkelijk en snel te maken is. Het gerecht kan met twee lepels worden bestempeld. Dit houdt in dat het gerecht, lekker en makkelijk is. Maar meestal niet snel. De derde categorie kookvlogs zijn de drielepel vlogs. Dit zijn gerechten die lekker zijn. Meestal niet makkelijk en zeker niet snel.

Kijk iedere week wat hij je nu weer voorschotelt. Alle recepten kun je als pdf document van de website www.kokenmetjunion.nl gratis downloaden.
Aflevering 32
OPEN vlogger Junion tovert elke week weer een bijzonder gerecht op tafel. Deze week is dat een terrine van kip met pistachenoten en linzen.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/8Bq1Q0X3p6o” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Aflevering 31
Ook deze week heeft Junion weer een bijzonder recept: terrine van vis, paprikasaus en aubergine!
 

 

Aflevering 30
Een supergezond recept van onze kookvlogger Junion: spinaziesoep met tomaat!

Aflevering 29
Onze kookvlogger Junion maakt op de huid gebakken zalm, met daarbij een verrassende salsa en een pompoenpeenpuree.

Aflevering 28
Onze kookvlogger Junion maakt de meest malse kip ooit; namelijk kurkumakip. Hij serveert er een aardappeltaartje met verse kruiden bij.

Aflevering 27
Een heerlijke garnalencocktail á la Junion!

Aflevering 26
Laat je gasten versteld staan met dit tussen- of voorgerecht. Een garnalentaartje in een doperwtensoep.

Aflevering 25
Geef je gasten een origineel tussen of nagerecht. Een spoom met gember, ananas, limoen en munt.

Aflevering 24
‘Jij bent de held in de keuken’ is het motto van onze kookvlogger Junion. En hij helpt je bij het maken van heerlijke recepten. In dit vlog maakt hij een salade met verse kruiden en kruidenolie.

Aflevering 23
Kookvlogger Junion kookt in dit vlog een Indiaas gerecht: kip tandoori!

Aflevering 22
Kookvlogger Junion maakt een lekker vegetarisch recept: zijn zelfbedachte bananenkroketten!

Aflevering 21
Trek in een lekker toetje? Kookvlogger Junion laat je zien hoe je dropparfait maakt!

Aflevering 20
Even geen zin in vlees? Kookvlogger Junion laat je zien hoe je een heerlijk vegetarisch voorgerecht maakt, een mandje paddenstoelen in bladerdeeg! Hoe vaak per week eet jij vegetarisch?

Aflevering 19
Een makkelijk recept voor het kerstdiner: zalm uit de oven met doperwtenpuree. 

Aflevering 18
Lekkere noodles op Aziatische wijze met gamba’s. Bekijk de vlog van Junion voor het recept en de uitleg!

Aflevering 17
Lekker, snel en makkelijk koken met onze kookvlogger Junion! Deze week maakt hij een limoenpesto pasta!

 
Aflevering 16
Weet je nog niet wat je wilt eten vandaag? Onze kookvlogger Junion heeft weer een bijzonder recept vandaag; een torentje van zalm met couscous en rode bieten. 

 
Aflevering 15
Onze foodvlogger Junion laat zien hoe je op een simpele wijze een groene salade kan maken. Makkelijk bereid, gezond en lekker! De hoofdingrediënten voor dit gerecht zijn onder andere: Boontjes (haricots verts), snijbonen, sugar snaps (liefs draadloos), groene asperges en komkommers.

Aflevering 14
Foodvlogger Junion heeft deze week weer een heerlijk recept. In deze vlog maakt hij kalfsvlees met limoen aardappelpuree en een tomatensalade. 

Aflevering 13
Junion laat zien hoe je met maar een paar eenvoudige ingrediënten een restaurantwaardig voorgerecht maakt. Een doperwten cappuccino.

 
Aflevering 12
Kookinspiratie nodig? Onze foodvlogger Junion heeft weer een heerlijk recept bedacht. In zijn nieuwste vlog zie je het recept voor Junion’s variant van de Peking eend in een pannenkoek. Makkelijk zelf te maken!
Onderin deze pagina vind je het recept van dit gerecht.

Aflevering 11
Ben jij een echte visliefhebber? Dan moet je de vlog van Junion zien! Hij kookt namelijk een heerlijk voorgerecht met zalm en tonijn!

Aflevering 10
Deze week maakt OPEN foodvlogger Junion een bijzondere, maar erg lekkere combinatie van gemengde sla, gefrituurde garnalen en oud Hollandse kletskoppen.

Aflevering 9
Junion maakt deze week Geri Pesi Moksi Alesi, een typisch Surinaams gerecht. Maar natuurlijk geeft hij hier zijn eigen draai aan.

Aflevering 8
Kookinspiratie nodig? Check dan dit vlog van Junion. Onze foodvlogger maakt deze week een heerlijk en gezond voorgerecht: een wortelsoepshot!

Aflevering 7 
Junion maakt deze week een heerlijk voorgerecht. Je hoeft echt niet te kunnen koken om dit te maken. Dit gerecht, een trio van gerookte vis is makkelijk te maken en je steelt er de show mee!

Aflevering 6
In zijn nieuwe vlog maakt Junion deze week een drielepelgerecht. Staartstuk in de oven met ratatouille en aardappelen.

Aflevering 5
In deze vlog maakt Junion een nagerecht van mango, passievruchten en yoghurt. Volgens hem is het zo lekker, dat je het bord helemaal schoon likt!

Aflevering 4
Junion maakt deze week een heerlijk Visgerecht, Thais georiënteerd met Basmati rijst.

Aflevering 3
Junion maakt deze week een heerlijk zomers gerecht met zeebaars, couscous en een frisse zoetzure salsa.

 
Aflevering 2
In deze vlog; een typisch Surinaams gerecht met een Westerse twist. Junion maakt een heerlijke pindasoepshot. Dit gerecht kun je als amuse of voorgerecht opdienen.

Aflevering 1 
Junion maakt deze week een heerlijk zalmgerecht met kruidenmayonaise en broccolipuree dat zowel als voorgerecht als tussengerecht kan worden geserveerd.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat