Kunst kopen voor een prikkie tijdens Grote Depotopruiming Kunstuitleen Rotterdam

Zondag 20 november kun je voor een schappelijke prijs kunstwerken aanschaffen bij Kunstuitleen Rotterdam. En dit keer niet tijdelijk, nee: de Kunstuitleen ruimt voor het eerst in drie jaar hun voorraad op en dus willen ze permanent van het een en ander af.

Er gaan zondag zo’n 400 kunstwerken in de verkoop om ruimte te maken in het depot van de uitleen. Hier is uiteraard ook kunst bij van Rotterdamse schilders. Zo kun je bijvoorbeeld werk aanschaffen van Klaas Gubbels en Rien Bout. De werken die verkocht worden zijn speciaal geselecteerd voor de Grote Depotopruiming en alléén aanstaande zondag te koop. Vanaf 11 uur kun je terecht op de Goudsesingel 268, prijzen beginnen al bij 45 euro.

Lenen
Het verkopen van kunst geeft de uitleen weer ruimte om wat nieuw werk aan hun collectie toe te voegen. Dat werk kun je dan vervolgens, mits je lid bent, huren. Zo krijg je de kans om eens te kijken of een schilderij nou wel echt past in je huis, of heb je de mogelijkheid iedere paar maanden je interieur een beetje om te gooien.