Kunstroute Kralingen-Crooswijk in het teken van street art

In Crooswijk worden op 15 oktober verschillende activiteiten georganiseerd in het kader van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk. Deze editie wordt er samengewerkt met Rewriters, hét initiatief voor street art in Rotterdam.

Voor jong en oud is er van alles te doen op deze dag met als centraal thema street art: Live painting met kunstenaars, een tour langs de mooiste street art-werken van de wijk, een expo, een Instameet en de officiële lancering van de Crooswijk-route in de Rewriters010 app in koffiebar CROOS. Het evenement is gratis te bezoeken.

De hele dag worden er in Crooswijk diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud, en daarbij staat in het Rewriters-deel street art natuurlijk centraal; een Ministeck-workshop, live painting met diverse kunstenaars zoals Ready2Rumbl en Tymon Ferenc De Laat (MeLikePainting), een tour langs de street art-werken van de wijk, een expo én de officiële lancering van de Crooswijk-route in de Rewriters010 app in koffiebar CROOS. Alle programma-onderdelen zijn gratis te bezoeken.

Bekijk hieronder een van onze eerdere reportages over street art in Crooswijk.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat