Laatste aflevering Angry Young Men De Podcast: Terugblikken op een mooi jaar

Dit is alweer aflevering zes van Angry Young Men – de podcast, en tevens de laatste. In de zesdelige serie lichten de jongeren het onderwerp ‘veiligheid en onveiligheid’ uit, vanuit hun eigen perspectief. In deze laatste aflevering bespreken Dave, Mandy, Adam, Sunaida en Floris hoe zij het project hebben ervaren en welke ontwikkelingen zij hebben doorgemaakt.

Het zit erop. Voor nu dan. Afgelopen week speelden de jongeren de allerlaatste voorstelling van de extra minitour. Het laatste applaus is door de acteurs opgehaald en het decor ligt inmiddels in de opslag. Ruim een jaar geleden had de groep niet durven dromen dat het jongerentraject rondom de Angry Young Men voorstelling zo bijzonder zou uitpakken. ‘Een prachtige samenwerking tussen de cast en crew, organisaties, Rotterdamse jongeren en medewerkers van WAT WE DOEN’, zo beschrijft Rachid van WAT WE DOEN het traject. In deze laatste aflevering blikt de groep nog een keer terug op het bijzondere jaar. Alle ervaringen, lessen, bijzondere shows en hechte vriendschappen die er zijn ontstaan. Ook staat er een nieuwe voorstelling op de planning. Luister nu naar de podcast!

Ben jij tussen 16 en 25 jaar oud en wil je ook meedoen met de mediagroep van WAT WE DOEN? Stuur dan een mailtje naar [email protected]