Laatste wens vervuld voor mevrouw Versteeg

Het nieuwe appartement van kleinzoon Perry van Horik zien. Dat was de allerlaatste wens van mevrouw Versteeg (88). Stichting Ambulance Wens heeft dit mogelijk gemaakt, zoals ze dagelijks wel vier tot zes laatste wensen in vervulling laten gaan.

Mevrouw Versteeg ligt in de Daniel den Hoek kliniek en heeft nog ongeveer twee weken te leven. Toen de dokter vroeg of er nog een laatste wens was, moest dochter Elles van Horik direct aan de stichting denken. Woensdag deed de familie per mail de aanvraag en donderdagochtend was het al geregeld. Mevrouw Versteeg is met de hele familie op bezoek geweest bij kleinzoon Perry in zijn nieuwe appartement in de Schiecentrale op de zevende verdieping. Als echte Rotterdamse wilde zijn oma ook nog graag De Markthal bekijken.

De Rotterdamse stichting Ambulance Wens vervult wensen van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet lang meer te leven hebben. Er werken 250 vrijwilligers bij de stichting die gezamenlijk – gratis – dagelijks gemiddeld vier wensen in vervulling gaan. En ze wachten nooit, want het kan zomaar te laat zijn.