Laura deelt de wondere wereld van achtergelaten scooters op Instagram

Je kan er tegenwoordig bijna niet meer om heen: deelscooters. Overal in de stad kom je ze tegen. Midden op de stoep, op het fietspad of zelfs in een mistig park. Laura verwonderde zich over dit fenomeen van uitgestrooide scooters zonder eigenaar en begon er foto’s van te maken tijdens haar wandelingen.

Al die scooters die zomaar overal geparkeerd kunnen worden, zorgen bij veel Rotterdammers voor de nodige frustratie. Maar het levert ook grappige en herkenbare situaties op. Uit die herkenbaarheid startte ze haar Instagram-pagina Strooiscooters010. Hier deelt ze foto’s en kleine gedichtjes over de scooters en de situaties waar de voertuigen zich in bevinden.

Die gedichten zijn niet geschreven vanuit een boze, of misschien wel zure blik naar deze onhandig geparkeerde scooters. Nee, Laura probeert juist de lol in de situatie te zien en mensen aan het lachen te maken. En dat werkt! Ze krijgt zelfs inzendingen binnen van volgers die inmiddels ook op jacht zijn om op straat de gekste scooterplaatjes te vinden.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat