Lessen afgelast door vallende bomen op Melanchton Schiebroek

De school is in uiterste staat van paraatheid. Er dreigen omvallende bomen op de school terecht te komen. Daarom zijn alle lessen op de Melanchtonschool bij de Berberisweg geannuleerd. 

Bij de ingang van zijn al meerdere bomen omgewaaid. De bomen die nog staan dreigen op de aula te vallen, daarom zijn alle leerlingen naar beneden geroepen. “Iedereen die er nu is blijft binnen, niemand mag weg”, vertelt een woordvoerder van de school. De leerlingen die nog thuis zijn moeten thuis blijven.

“Er wordt hier nu geen enkele les gegeven”, laat de woordvoerder weten. De leerlingen worden goed opgevangen: “We gaan het hier met elkaar gewoon gezellig maken.”


<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”nl”><p lang=”nl” dir=”ltr”>Drie bomen omgewaaid bij Melanchton Schiebroek, schoolplein onveilig verklaard en leerlingen moet verplicht binnen blijven <a href=”https://twitter.com/RTV_Rijnmond?ref_src=twsrc%5Etfw”>@RTV_Rijnmond</a> <a href=”https://t.co/ugzEI06te1″>pic.twitter.com/ugzEI06te1</a></p>&mdash; Marion Keete (@okeetje) <a href=”https://twitter.com/okeetje/status/953934207323115520?ref_src=twsrc%5Etfw”>18 januari 2018</a></blockquote>
<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media
kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat