Licht, camera en pose

Het leven is zo glamorous als je het zelf maakt. Paula is een Rotterdamse Instagram influencer. Wat eerst een hobby was, is nu uitgegroeid tot een echte baan. Zij neemt ons een dagje mee in haar werkdag.

Paula maakt en bedenkt haar content allemaal thuis. Bij het bedenken van een nieuw concept maakt zij een moodboard. Op instagram zoekt zij inspiratie door te kijken naar andere make-up artiesten. Een bekende make-up artiest worden is niet het doel. “Mensen denken dat bij het influencer zijn, het alleen gaat om foto’s maken. Maar dat is het niet, er komt veel bij kijken.” Met haar platform wil ze verandering brengen voor vrouwen. “Een vrouw is meer dan alleen beauty, er zit veel meer achter. Vrouwen kunnen de wereld ook veranderen met hun beauty en kennis.” Op haar platformen draait het niet meer alleen om make-up, maar bespreekt ze ook maatschappelijke problemen die zij belangrijk vindt, zoals mental health.

Al drie jaar staat zij bekend als Coco op social media. “Ik ben begonnen, want ik zag allemaal mooie meisjes op Instagram en dat wilde ik ook. “Daarnaast wilde ik een kans hebben om mijn creativiteit ergens te uiten.” Ze kreeg veel vragen over het aanbrengen van make-up, dus besloot ze om alles online te delen. Elke maandag is een #cocotoldme op haar Instagram. Haar volgers sturen haar foto’s en filmpjes van haar ‘cocofam’ en heeft elke maand een giveaway op haar account om zo haar volgers te bedanken.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat