Series van OPEN Rotterdam/
Maak Mee In Je Wijk

Geen cultuur meer in de stad. Dat is toch alsof je eten zout mist. Gelukkig kan het weer. In deze nieuwe serie volgen we Maak Mee In Je Wijk, een initiatief van O. Rotterdam, Cultuur Concreet en Fanatics om kunst en cultuur terug te brengen naar de Rotterdamse wijken.

De winnaar van Fanatics 2022 weet het zeker: ‘Hard work pays off!’

Kriebels in de buik, zweethandjes, de gebruikelijke hectiek. De 9 acts die het tegen elkaar opnamen bij talentenjacht Fanatics op 21 april hebben hun best gedaan. En de winnaar is…

Talentenjacht Fanatics na vier jaar maakt comeback in de Maassilo

Fanatics organiseerde in 2018 een laatste editie, maar is sinds dit voorjaar weer terug. Negen acts nemen het tegen elkaar op in een discipline naar keuze. Er is muziek, dans, zang, rap, spoken-word en mode te zien en te horen. De winnaar gaat naar huis met een juryprijs ter waarde van 2000 euro, te besteden aan verdere ontwikkeling van de act. Ook is er een publieksprijs ter waarde van 500 euro. Juryleden zijn Alida Dors, Rajiv Bhagwanbali, Jeffrey Ghazi.

Nieuwe Rotterdamse Wijken Show geeft weer zout aan je leven in Delfshaven

Na maanden binnen zitten en ommetjes maken, is er weer leven in de Rotterdamse wijken. De Rotterdamse Wijken Show tourt de komende weken door de 14 gebieden van de stad om podium te bieden aan meer dan 48 lokale artiesten. De eerste show was afgelopen zaterdag in Delfshaven. Wij gingen kijken bij een repetitie.

Rotterdamse Wijken Show trekt door jouw buurt: ‘We mogen weer!’

‘Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon, een echte tijger is niet te temmen.’ De band van de Rotterdamse Wijken Show met o.a. volkszanger Levy Goudriaan, zangeres Melissa Fortes en presentator Gianni Noten, zet jouw wijk op z’n kop met muziek, dans, zang, spoken-word en beatboxing. De aftrap was in februari op het Mathenesserplein in Rotterdam-West. Sindsdien tourt de show langs 14 verschillende wijken.

De winnaar van Fanatics 2022 weet het zeker: …

Talentenjacht Fanatics na vier jaar maakt comeb…

Nieuwe Rotterdamse Wijken Show geeft weer zout …

Rotterdamse Wijken Show trekt door jouw buurt: …