Series van OPEN Rotterdam/
Make Sense

Make Sense is het Rotterdams platform voor jonge ondernemers waar bij Sammie Sedano, Mario Brouwer en Wesley Dos Santos elke aflevering hulpvragen van jongeren uit de stad bespreken.

Vernieuwing in je bedrijf: Ward Nicolaas en chefkok Big Nate

In deze aflevering gaan Sammie Sedano, Mario Brouwer en Wesley Dos Santos op bezoek bij Ward Nicolaas van de creative agency Friends for Brands en chefkok Big Nate van het restaurant Smells Good in the Hood. Ze gaan ze in gesprek over vernieuwing in een bedrijf.

Risico’s nemen: ondernemers Y.M.P en Valerie Grootveld

In deze aflevering komen Rotterdamse ondernemers Y.M.P en Valerie Grootveld aan het woord. Het gaat over het nemen van risico’s, afstappen van zekerheden en spannende momenten wanneer je als ondernemer stappen wil zetten. Y.M.P, die zijn eigen productiehuis heeft, en Valerie Grootveld, die artiesten begeleidt in hun carrière, vertellen over hun ervaringen toen zij risico’s namen.

Duurzaamheid is key: Laura Lakam en Sandra Zegarra Patow

In de tweede editie gaan zij op bezoek bij fotograaf/beeldend kunstenares Sandra Zegarra Patow en Laura Lakam, oprichter van het vernieuwende kinderkledinglijn Petite Ganache en bespreken zij waarom het voor de hedendaagse ondernemers belangrijk is om duurzaam te ondernemen.

De eerste stap: Clan de Banlieue en Leticia Benros

In de eerste editie gaan zij op bezoek bij Leticia, eigenaresse van de massagelocatie, Waxsalon en Schoonheidsspecialist beauty Body Topic en Sinan, oprichter van het succesvolle kledingmerk Clan de Banlieue en bespreken zij hoe het voor hen was om de eerste stap te nemen met hun onderneming.

Volgende afleveringen

Vernieuwing in je bedrijf: Ward Nicolaas en chefkok Big Nate

Risico’s nemen: ondernemers Y.M.P en Valerie Grootveld

Duurzaamheid is key: Laura Lakam en Sandra Zegarra Patow

De eerste stap: Clan de Banlieue en Leticia Benros