Meerdere Rotterdammers strijden om The Best Social Awards

Verschillende Rotterdammers zijn genomineerd voor The Best Social Awards 2018. Zo kunnen politiehond Bumper, vlogger Ruba Zai, Soufiane Touzani en instagrammer Stephan Brusche (bekend onder iSteef) in de prijzen vallen. Tijdens de Social Awards, die dit jaar op 6 juni en 7 juni worden gehouden, krijgt de meest creatieve, grappige en innovatieve content op sociale media een podium.

Het is alweer het vijfde jaar dat de awards worden uitgereikt. De organisatie maakt dit jaar voor het eerst onderscheid tussen twee evenementen: de ‘Business Awards’ en de ‘Audience Awards’. Tijdens de business uitreiking kunnen bedrijven verschillende awards winnen in categorieën als Beste Campagne en Beste Webcare.

Bij deze zakelijke variant van The Best Social Awards tellen alleen de stemmen van een professionele jury. Voor de categorie Beste Story is Feyenoord genomineerd, terwijl het Rotterdamse contentbureau in10 samen met Soufiane Touzani de prijs Beste Influencer Campagne kan winnen.

De publieksprijzen worden een dag later, op 7 juni, uitgereikt. Hiervoor kon het publiek tot 15 mei stemmen. De kanshebbers uit Rotterdam zijn: Ruba Zai (Beste Personality), Stephan Brusche (Beste Instagrammer), Nesim Najih (Beste Youtubeserie), politiehond Bumper (Beste Dier), Colin van der Sanden, Sam Dooby (beide voor Beste bericht van de buurman) en politie Charlois en Rotterdam (beide voor Beste bericht van de politie).

Voor de post hieronder is de politie in Charlois genomineerd.


 
Feyenoorder Colin van der Sanden maakte deze video voor Ajacied Abdelhak Nouri, waardoor hij nu kans maakt op de award Beste bericht van de buurman.


 
De andere genomineerde voor Beste bericht van de buurman is Rotterdam Sam Dooby met deze facebookpost.


 
En de Rotterdamse politie maakte samen met André van Duin deze video:


 
Check hier alle kanshebbers!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat