Meesterkok Francois Geurds opent unieke noodlebar

Meesterkok Francois Geurds heeft weer een nieuwe zaak geopend in Rotterdam. Ditmaal echter geen chique restaurant, maar een laagdrempelige noodlebar genaamd FG Noodle Shop.
Pal naast FG Food Labs, het restaurant van Geurds bij de Hofbogen dat vorig jaar een Michelinster kreeg uitgerekt, staat het nieuwe project van de meesterkok: FG Noodle Shop. Een streetfoodbar met een Aziatisch sfeertje waar je als klant al winkelend je producten kan uitzoeken, waarna het vervolgens ‘live’ voor je wordt gekookt.

De meesterkok heeft het op de eerste dag direct druk, en dat komt waarschijnlijk door het unieke karakter van de bar, aldus zus Gaby: “In Rotterdam zijn er natuurlijk wel noodlebars, maar niet op deze manier. Je mag zelf je boodschappen doen, en vervolgens staan er geweldige chefs klaar die daar iets lekkers van gaan maken.”

En keuze, dat is er genoeg in het nieuwste etablissement van Geurds: maar liefst twaalf verschillende soorten noedels en een breed scala aan groenten zijn er te vinden. Dit tot groot genoegen van de eerste klanten, die bijna stuk voor stuk niet weten wat ze moeten nemen: “Er is zoveel om uit te kiezen, dus ik heb maar wat gepakt en ik vertrouw erop dat Francois er wel iets lekkers van gaat maken.”, aldus een van de eerste klanten.