Melissa Fortes beleeft hoogtepunt tijdens CD presentatie

In LantarenVenster heeft zangeres Melissa Fortes op donderdag 10 december haar debuutalbum ‘Sonho de um Beija-flor’ gepresenteerd. Tijdens deze feestelijke happening kon het publiek luisteren naar muziek van haar eerste CD.
Vrienden, familie, fans en donateurs van haar in 2013 afgeronde crowdfunding campagne konden dan eindelijk luisteren naar muziek van haar eerste CD. Voor de Rotterdams Kaapverdische Melissa was het een avond vol met hoogtepunten:

‘Ik ben heel gelukkig.. Intens gelukkig. Ik heb herinneringen aan deze avond die een leven lang mee gaan. Deze avond vergeet ik nooit meer..’

Het eerste exemplaar van de CD werd op het podium door Melissa aan haar moeder uitgereikt. Fortes, dochter van een Kaapverdische vader en een Nederlandse moeder, groeide op in Delfshaven. Al meer dan elf jaar is zij werkzaam als podiumartiest. Als theatermaker en als backingvocaliste stond ze op verschillende podia in binnen en buitenland en werkte ze met een groot aantal artiesten samen. Als Radio 6 Soul & Jazz talent werd Melissa in 2013 genomineerd voor een Radio 6 Soul & Jazz Award in de categorie Best Talent. Middels een crowdfunding campagne haalde Melissa het geldbedrag biji elkaar om haar debuutalbum te realiseren.