Series van OPEN Rotterdam/
Mensen Wensen Mensen

Wijk-TV portretteert in een nieuwe serie mensen uit Kralingen en Crooswijk. Hoe hebben zij de afgelopen coronajaren beleefd? Wat nemen zij mee naar volgend jaar en wat laten zij het liefst zo snel mogelijk achter zich? Je ziet het in Mensen Wensen Mensen.

Annie van Santen

“Met Corona viel alles stil. Maar via de telefoon hebben we toch contact gehouden.” Mevrouw Annie van Santen heeft weinig last gehad van de coronamaatregelen, doordat ze toch mensen ontmoette tijdens bijvoorbeeld het boodschappen doen. En ze adviseert anderen om met dingen mee te doen, zodat je niet alleen bent.

Quinten Tilburg

Quinten Tilburg heeft best wel last gehad van de coronamaatregelen, maar heeft desondanks veel initiatieven gestart voor zichzelf en voor anderen. Hij heeft vijf events moeten cancelen en vindt het belangrijk dat er ondanks de maatregelen toch wel van alles georganiseerd wordt.

Marijke Pregers

Mevrouw Marijke Pregers heeft dankzij corona, nog meer vertrouwen in God. Het geloof, geeft haar veel steun. Ze is actief bij de Evangelische Broedergemeenschap. Waar mogelijk helpt zij ouderen in haar omgeving.

Bewoners Noord sturen positiviteit de wereld in met kerstwensen

Als onderdeel van het project Mensen Wensen Mensen, waarin we samen met Rotterdammers terugblikken naar het oude jaar en vooruitblikken op het nieuwe jaar, heeft Wijk-TV in samenwerking met Midwinterfestival op straat en tijdens evenementen wensen van bewoners uit Kralingen-Crooswijk opgehaald.

Volgende afleveringen

Annie van Santen

Quinten Tilburg

Marijke Pregers

Bewoners Noord sturen positiviteit de wereld in met kerstwensen