Momentum: Kickbokser Tarik Lyachat moet door corona anders trainen dan normaal

Tarik Lyachat is een professionele kickbokser uit het Oude Noorden, waar hij erg geliefd is. Ook voor hem is er een hoop veranderd gezien de coronamaatregelen. Zo gaat het ouderwetse trainen nu net wat anders dan normaal.

In september staat zijn volgende wedstrijd op de agenda en het is nog onduidelijk hoe deze eruit zal komen te zien. Misschien wel zonder publiek? Tijdens deze aflevering neemt hij ons mee naar het pleintje waar hij van jongs af aan komt en vertelt hij over zijn ambities.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/U03et3XEzfA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Momentum
Elk jong talent werkt in zijn of haar carrière toe naar het ‘momentum’: dé tijd om te shinen. Het moment waar je als klein kind van gedroomd hebt, jouw debuut in een Eredivisiewedstrijd of een optreden op een groot festival zoals Pinkpop of Lowlands.

In maart 2020 leek de wereld even stil te staan en voor een hoop jonge talenten was het een cruciaal moment voor hun carrière. In de 5-delige documentaireserie ‘Momentum’ volgen wij diverse Rotterdamse talenten tijdens de lockdown en onderzoeken wij hoe zij hun passie en dromen in deze vreemde tijd blijven volgen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat