Mooie opkomst bij de open dag

Op een zonninge zaterdagmiddag gooide OPEN Rotterdam de deuren open voor de open dag. Geïnteresseerden Rotterdammers kregen op 4 juni een unieke kans om de sfeer te proeven en om achter de schermen mee te kijken.

De bezoekers kwamen in grote getalen af op onze open uitnodiging. Van dagjesmensen uit de markthal, bibliotheek of de markt van blaak tot de trouwe fans die OPEN Rotterdam volgen op TV, website, facebook of YouTube. Bezoekers kregen de kans om met medewerkers te praten, om vragen te stellen en zich zodoende te verdiepen in ons werk. Dit laatste bleek vooral nuttig voor bijvoorbeeld studenten die nog niet zeker zijn van hun studiekeuze. Ook hebben diverse bezoekers hun talenten mogen beproeven op de autocue. Het resultaat? Een dynamische dag dat bruiste van de energie! Bekijk het zelf, in het fotoalbum en de compilatie hieronder!

Week van de lokale omroep
Van 4 tot en met 10 juni 2016 is het de week van de lokale omroep. Naast de open dagen van lokale omroepen in Nederland zijn er ook workshops die onze collega’s volgen in Hilversum. De week wordt aanstaande vrijdag afgesloten met de Lokale Omroep Awards.