MoRe Prins Alexander

OPEN Rotterdam brengt vanaf dit voorjaar nog meer verhalen diep uit Prins Alexander! In het project MoRe Rotterdam worden vrijwillige mediatalenten in 40 weken opgeleid tot Mobiele Reporters. Samen met deze bewoners met passie voor hun buurt en oog voor goede verhalen brengen we de nieuwsverhalen uit Prins Alexander.  

De Mobiele Reporters (MoRe) vormen een volwaardig vrijwilligersteam van OPEN Rotterdam en zullen na het coachingstraject zelfstandig videoverhalen kunnen maken. Na het traject hebben de MoRe reporters de skills aangeleerd om door te groeien tot beginnend maker in de media- of communicatie sector of lokale vereniging of organisatie.
Deze hyperlokale verhalen worden gepubliceerd en uitgezonden op de kanalen van OPEN Rotterdam (tv, website en social media) en op de kanalen van partners in de wijken zoals van de gebiedscommissie en lokale instanties.
Aanmelden voor dit project is niet meer mogelijk! Wil je op de hoogte blijven over MoRe Prins Alexander? Volg dan het blog via www.openrotterdam.nl/more of volg onze social media kanalen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat