Muziek en culinaire hoogstandjes bij RotterdamseKost

De vijfde editie van het Rotterdamse festival RotterdamseKost vindt van 14 t/m 17 september plaats, dit jaar in het Kralingse Bos. Naast muziek van verschillende artiesten, is het de tweede keer dat er tijdens RotterdamseKost een benefietdiner wordt georganiseerd.

Jett Rebel, Alain Clark en Nielson zijn een paar bekende namen die het podium betreden. De Rotterdamse band The Kik is elke dag te zien op het festival.

RotterdamseKost is een muziekfestival, maar bezoekers kunnen ook smullen van gerechten van verschillende Rotterdamse horecagelegenheden, zoals de Euromast, Restaurant Fred, Koekela en Hotel New York.

Daarnaast wordt er ook voor de tweede keer tijdens RotterdamseKost een benefietdiner georganiseerd. Samen met Chung Wai Liu (Restaurant Chung), Marco Somer (De Harmonie) en Merijn Sips (Café Rotterdam) wordt dit jaar het Kralingse Bos Diner gerealiseerd. Zij brengen 20 Rotterdamse chefs samen in het Kralingse Bos. Je kunthierbij aanschuiven bij een eenmalig buitenrestaurant op het strand aan de Kralingse Plas.

De opbrengst van het benefietdiner gaat naar de Dirk Kuyt Foundation, die sportevenementen steunt en organiseert voor mensen met een beperking.

Vorig jaar gingen bezoekers van het festival de Peper challenge aan met de Sambalman. Kijk hier de video terug. 

Foto: Tijmen Kielen