Mysterieuze inbraak bij Villa Vonk

Gisteravond is er ingebroken bij OBS De Notenkraker en SBO Hoogvliet bij Villa Vonk in Hoogvliet. Maar dit was niet zomaar een inbraak. Meester Ron had een camera bij zich en heeft een paar rommelpieten op beeld gekregen.

School Villa Vonk heeft het initiatief genomen om een video te plaatsen op Youtube waarin rommelpieten inbreken. Door corona kunnen scholen geen sinterklaas vieren zoals eerst. “De opname was super spontaan. We zijn er paar uur mee bezig geweest. We zijn er erg blij mee”, vertelt Ronny Uitbeijerse, leerkracht OBS Hoogvliet. 

“Ik heb Vincent van den Broek gevraagd om te komen filmen, hij is de Musical Awards in Hoogvliet begonnen.” Het enige wat nog miste waren natuurlijk de rommelpieten. Hiervoor heeft Ron een aantal leerkrachten gevraagd. “De meeste pieten zijn niet zien. Dit hebben we gedaan om ervoor te zorgen dat de kinderen hun niet zouden herkennen.” 

Er zijn veel leuke reacties geweest. “De kinderen lagen helemaal in een deuk tijdens het kijken. De kleuters waren ook blij, ze stelden super veel vragen.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat