Na twee jaar weer prachtige Rotterdammers te zien op ‘Humans of Rotterdam’

De 22-jarige Naomi van Heck is sinds een maand weer begonnen met het fotograferen van diverse Rotterdammers. De Facebookpagina Humans of Rotterdam kent al bijna 20.000 volgers die met plezier foto’s en bijzondere verhalen van de gefotografeerde personen lezen.

De Facebookpagina werd in 2012 uit de grond gestampt als opvolger van de populaire Facebookpagina ‘Humans of New York’. In november 2010 werd de pagina opgestart als project om verschillende soorten mensen uit deze wereldstad vast te leggen. Het duurde niet lang of de pagina werd een groot succes met meer dan 18 miljoen volgers.

Reden voor veel fotografen van over de hele wereld om het project over te nemen in hun stad. Zo ook voor Naomi van Heck die op haar 17e begon met ‘Humans of Rotterdam’. Na een break van twee jaar is ze weer klaar om op pad te gaan met haar camera door de stad. Soms zijn mensen die gefotografeerd willen worden echter wel moeilijk te vinden.

Heb jij nou een verhaal en wil je graag gefotografeerd worden door Naomi? Geen probleem! ‘Rotterdammers met een bijzonder verhaal mogen me altijd contacten via de Facebookpagina’, aldus de enthousiaste fotografe. Daarnaast is ze van plan om over een jaar een boek uit te brengen met alle foto’s die ze heeft gemaakt.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat