Na vijf jaar eigen tattooshop voor Kimmy: “Ik zit tot 2021 volgeboekt”

Kimmy werkte tot voor kort in een tattooshop van haar goede vriend Tjerk. Hij moedigde haar aan om een eigen shop te beginnen. Dat heeft ze gedaan, een paar meter van zijn shop vandaan. Het is nu al een groot succes, want pas in 2021 kan je weer een afspraak maken.
De 25-jarige Kimmy heeft veel werkervaring opgedaan en was toe aan een eigen plekje. In de buurt van metrohalte Coolhaven zit nu haar eigen zaakje, Aura One. Haar goede vriend Tjerk is ook tattoo-artiest. Ze zijn geen concurrenten van elkaar, want ze hebben allemaal hun eigen stijl. Dikke lijnen grote en grote stukken zijn kenmerkend voor haar.

Kimmy trekt veel vrouwelijke klanten aan en ze wil met haar tatoeages het vrouwelijk lichaam accentueren. Haar werk is altijd in zwart. Ook als ze vroeger kunst maakte deed ze dat in het zwart.

Chanel is er één van de vaste klanten van Kimmy. De tattoo-artiest heeft in de afgelopen jaren van Chanels lichaam een kunstwerk gemaakt. “Ik voel me heel erg op m’n gemak bij Kimmy. We zijn echt vriendinnen geworden. De lijnen zijn heel mooi strak en ze weet altijd mijn ideeën te vertalen in tatoeages.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat