Naar de Veed Awards met Ezki’s Schoolleven

Vergeet de Televizier Ring. De Veed Awards is dé awardshow van Nederland. Onze serie Ezki’s Schoolleven is genomineerd en wij gingen met ze mee naar de prijsuitreiking

De Veed Awards, zegmaar de Oscars voor Youtube, werden voor de vierde keer uitgereikt. Onze serie eszki’s schoolleven was genomineerd voor Beste Youtube Serie. Wij gingen mee met Producent/ Scenarist/ Regisseur Rasheida Adrianus en Acteur Mustafa Kilic. Ze gingen volledig in stijl naar de awardsshow. Vanaf een terrein tien minuten van de de Veed Awards vandaan reden de limousines af en aan om de sterren naar de rode loper, of in dit geval rose loper, te brengen. Rasheida denkt dat ze een kans maken om te winnen: “Ik denk dat het als nieuwkomer al best wel goed is dat we genomineerd zijn.” Mustafa is niet helemaal zeker dat ze gaan winnen: “40% kans denk ik, maar we hebben niets te verliezen.”

De andere genomineerden zijn: Cliffhanger – Dylan Haegens, Jachtseizoen – StukTV, Jongens lezen de Girlz, Ongesteldheidchallenge. Helaas valt Ezki’s Schoolleven niet in de prijzen. StukTV gaat er vandoor met de prijs.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter