Nachtelijke werkzaamheden Rotterdam-Noord

De verschillende straten in Oude Noorden liggen al een tijdje open. De RET is druk bezig met het vernieuwen van de tramsporen in de Zaagmolenstraat en Benthuizerstraat. Nu wordt het tijd voor het aanpakken van de bovenleidingen en dat gebeurt ‘s nachts.

In de nachten van woensdag 26 op donderdag 27 en van donderdag 27 op vrijdag 28 september, wordt een nieuwe bovenleidingmast verplaatst in de nieuwe tramhalte en de bijbehorende bovenleiding afgesteld. Ook in oktober en november wordt er in de nachtelijke uren gewerkt en wel woensdag 31 oktober op donderdag 1 november en van donderdag 1 november op vrijdag 2 november. Dan wordt een nieuwe bovenleidingmast geplaatst op de Benthuizerstraat om een eerder geplaatst exemplaar te vervangen. Dan wordt ook meteen de bijbehorende bovenleiding afgesteld.

En dan lijkt het einde in zicht, want van zondag 4 op maandag 5 november en van maandag 5 november op dinsdag 6 november wordt de bovenleiding aangepast en afgesteld op het hele traject. Alle werkzaamheden zijn gepland tussen 22.00 uur en 05.00 uur.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat