Nederlandse artiesten geven zang- en rapworkshops aan Rotterdamse jongeren

De maand april staat in het teken van tien Gotta Sing?! workshops, georganiseerd door Music Matters. Het is alweer de zevende keer dat een reeks inspirerende zang- en rapworkshops gegeven worden door bekende Nederlandse artiesten aan Rotterdamse jongeren tussen de 14 en 20 jaar. De workshops bieden jongeren de kans om samen te zingen of rappen met hun idool die ze vaak alleen van het podium of televisie kennen.

Dit jaar kunnen jongeren zich inschrijven voor een rapworkshop van Akwasi of Feis. Daarnaast worden ook zangworkshops gegeven door Jayh Jawson, Emmaly Brown, Berget Lewis, Ntjam Rosie, Aicha Gill, Sharon Doorson, Ruben Tarmidi en Laise Sanches. Dit zijn allemaal artiesten die hun sporen verdiend hebben in het muziekvak of goed op weg zijn.
Jongeren die meedoen aan een workshop maken kans om geselecteerd te worden voor Gotta Sing Live?! op zaterdag 2 mei in Theater Islemunda. Op deze avond worden de jongeren begeleid door een professionele live band en krijgen ze overdag coaching, zodat ze op het podium kunnen schitteren als sterren in spe.

Kijk hier voor meer informatie