Nieuw album Broederliefde op nummer 1!

Wederom groot succes voor de Rotterdamse Broederliefde. Het nieuwe album genaamd We Moeten Door 2 is binnengekomen op nummer 1 in de Album Top 100. Het album is het vervolg op het in november uitgebrachte album We Moeten Door. De groep plaatste een video op Facebook waarin te zien is hoe de groep verrast wordt door familieleden en hun muzieklabel.
De groep laat via Facebook weten erg dankbaar en blij te zijn met deze nieuwe mijlpaal. “Vandaag werden wij verrast door onze lieve moeders en Topnotch & Missin’ Link met het feit dat ons album We Moeten door 2 op nummer 1 is binnengekomen. Hartelijk bedankt voor al jullie support en geloof in ons, zelfde geldt voor iedereen die mee heeft geholpen aan het album. Zonder jullie was dit nooit gelukt!” zo schreven de Spangenaren.

Broederliefde behaalde al eerder grote successen. Het is het tweede album van de Rotterdamse hiphopformatie dat op nummer 1 binnenkomt. Het album Hard Work Pays Off 2 stond 13 weken lang op 1. Hiermee was het album het eerste Nederlandstalige album dat 13 weken op 1 stond in de Album Top 100. Zij verbraken hiermee een record dat sinds 2003 stond.

Broederliefde treedt zaterdag 28 juli op tijdens Rotterdam Unlimited op het grote podium bij Hofplein. Op 22 september geeft de groep een concert in Rotterdam Ahoy.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter