Nieuw Hoogvliet grote winnaar van gebiedscommissie

Het is ze weer gelukt. Nieuw Hoogvliet is weer de grootste partij in de gebiedscommissie van Hoogvliet. Dat biedt perspectief voor de partij die zich a-politiek noemt. De komende vier jaar bezet de partij 4 zetels, daarmee verslaan ze wederom Leefbaar Rotterdam, de grootste concurrent.

In de burgerzaal van het Stadhuis kregen de leden van Nieuw Hoogvliet de voorlopige uitslag van de verkiezing te horen. Edwin Smid en zijn kompanen reageerde enthousiast. En met recht, maanden van hard werken werden beloond met het vertrouwen van de kiezers. Waar op landelijk en stedelijk niveau de kiezer ver van de politiek lijkt te staan is dat in een gebied zoals Hoogvliet wel anders. Hoogvlieters lijken met de plaatselijke partijen over hun eigen lot te gaan beschikken.

Nieuw Hoogvliet is geen echte politieke partij met een kiezersbelofte, legt voorzitter Edwin Smid uit. Het motto is dan ook: ‘Geen politiek, maar Hoogvliet’. De partij ziet als haar belangrijkste taak het verbinden van de Hoogvlieters met de lokale politiek. Door middel van een goede communicatie met bewoners kunnen deze direct invloed uitoefenen op het beleid.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter