Nieuw Rotterdams foodblog online

Rotterdam barst van creatieve foodprojecten. Vanaf vandaag is Rotterdams foodblog De Buik van Rotterdam toegevoegd aan het lijstje van food initiatieven in onze stad.
De Buik van Rotterdam is een onafhankelijk, journalistiek platform dat is gewijd aan de foodcultuur in Rotterdam. Het blog is een initiatief van journalisten Wim de Jong,  Frank van Dijl en Mirjam de Winter, en internetondernemers Robert de Boer en Gijsbregt Brouwer, en is ontstaan omdat er “ontzettend veel gebeurt in de stad op het gebied van food”, aldus Brouwer in dagblad Metro.
Alles wat Rotterdam te bieden heeft op het gebied van food wordt in kaart gebracht. Denk hierbij aan restaurants, lunchzaakjes, maar ook thuiskoks, markten en foodworkshops. Horrorverhalen over slechte restaurants zul je niet tegenkomen op De Buik van Rotterdam. “Wij schrijven positieve, journalistieke verhalen die lekker, gezellig en inspirerend voor de stad zijn. Het moet een gids worden om lekker uit eten te gaan”, aldus Brouwer.