Nieuw social media platform ‘Vero’ nog niet bekend bij Rotterdammers

Overal op social media kom je gesponsorde berichten tegen van de nieuwe app Vero. Het is volgens vele het nieuwe social media platform zonder advertenties, met potentie om Instagram, Facebook en Snapchat voorbij te gaan. Maar maken de Rotterdammers er eigenlijk al gebruik van?

Op Vero kan je kiezen om muziek, films, boeken, locaties, video’s en foto’s te delen met je volgers. Zij zien jouw gedeelde content meteen op hun tijdlijn, op het juiste moment en niet een paar dagen later. Naast je eigen gedeelde content kan je ook inspiratie opdoen en zorgt het chatten voor een complete app.

Je data gegevens worden niet opgeslagen, waardoor er geen advertenties verschijnen. Maar toch moet de app geld opleveren, ze willen dan ook in de toekomst de gebruikers een jaarlijks bedrag te laten betalen. De eerste miljoen gebruikers, mogen de rest van hun leven de app gratis gebruiken.

Uit onderzoek van ons blijkt dat Rotterdammers nauwelijks actief zijn op Vero. ‘Rottergram’ daarentegen maakt dagelijks gebruik van Vero. ‘’Wij werden gewezen op de nieuwste social media app Vero door een Instagrammer. Dat dit het gaat worden, beter dan Instagram en je kan er veel meer mee. Even over gelezen en het klinkt allemaal erg goed. Een miljonair die een app maakt zonder advertenties en dat blijft ook zo. Wanneer er iets nieuws is moet je tegenwoordig meteen een account aanmaken anders gaan er mensen met “jouw” naam vandoor, dus gedaan. Het verliep heel traag en dacht na een aantal keer ingelogd te hebben, dit gaat niets worden, alleen maar bugs. Die lijken nu redelijk verholpen en het loopt steeds soepeler. Je kan er heel veel mee en dat is heel tof, maar ik denk ook een valkuil. Uiteindelijk denk ik dat je er vooral foto’s en video’s mee gaat delen en dat mensen dan toch weer terug zullen gaan naar Instagram. Kortom, We doen er volop aan mee, hopen dat er nog een aantal dingen veranderen wat het nog toffer maakt. Maar vooralsnog staat Instagram op nummer 1’’, aldus Rottergam.

Gebruik jij Vero al? Deel jouw ervaring met ons via onze social media kanalen of [email protected]

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat