Nieuwe dramaserie Binnenskamers volledig thuis opgenomen

In de televisieserie Binnenskamers draait het om de levens van drie personen in quarantaine. Het drietal komt online met elkaar in contact waarna de vrouw verstrikt raakt in een dubbele online relatie. Hoe weet ze zich daar straks weer uit te redden na de coronacrisis? De serie, met Joris Lutz, Urias Boerleider en Elles van Velzen, wordt op dit moment in Rotterdam opgenomen. De serie wordt geregisseerd door Elles van Velzen. 

Binnenskamers vertelt een verhaal dat bijzonder is voor een televisieserie. Het is een liefdesverhaal, tussen twee Rotterdammers én een Amsterdammer met een liefde voor Rotterdam, die elkaar tijdens deze Coronacrisis online vinden. Alle drie zitten ze om verschillende redenen in volledige quarantaine. De verhalen spelen zich af in Rotterdam Blijdorp, Hilligersberg en Zuid.

Het unieke aan dit concept is dat de acteurs alles zelf doen. Er is geen fysieke crew aanwezig op de set en alle acteurs werken vanuit huis. Ze filmen zelf, regelen het licht en hun make-up brengen zij óók zelf aan. Dit is uniek en nog nooit eerder gedaan.

Joris Lutz een Rotterdammer in hart en nieren vindt het een geweldige uitdaging. Joris, bekend van Ha die pa, is een Nederlandse acteur, presentator, tekstschrijver, kinderboekenschrijver en muzikant. Joris gaat de rol van Frank op zich nemen.

Urias Boerleider is een acteur bekend van Moordvrouw, Chez Nous en Singel 39. Urias is daarnaast ook regisseur en docent. Urias speelt de rol van Patrick.

Elles van Velzen is een Rotterdamse filmmaker met een grote liefde voor haar eigen stad Rotterdam. Ze is al van jongs af aan bezig met acteren en is bekend van Impossible Love, Fabula, Moordvrouwen en Gedicht.

Binnenskamers is vanaf zondag 14 juni wekelijks te zien op het YouTube-kanaal van OPEN Rotterdam.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat