Nieuwe Rotterdamse comedy club steelt de show

Afgelopen maart kreeg Rotterdam toch eindelijk een eigen comedyclub: Club Haug, een lang gekoesterde droom voor initiatiefnemers Marcel Haug en Debbie van Polanen. Haug programmeerde comedy voor The Comedy Factory en samen waren ze de motor achter het International Comedy Festival Rotterdam en maandelijkse comedy avonden onder de naam The Stand Up Club in Rotterdam. Ook bestieren ze hun eigen impresariaat Buro Haug.
Ondanks het korte bestaan van de comedy club, is het al een groot succes. In de eerste twee maanden zijn er al heel wat succesvolle avonden lachen, gieren en brullen voorbij gekomen. Grote namen als Najib Amhali en Patrick Laureij beklommen al het podium. Maar er is ook zeker plek voor nieuw en aanstormend talent.

Wij spraken de initiatiefnemers en zij vonden het hoog tijd dat Rotterdam zijn eigen comedy club kreeg.‘De stad wordt groter, diverser, multiculturer noem maar op. En we willen voor iedereen, voor alle lagen, willen we wat kunnen bieden. En ook voor comedy talent. Dat zij in Rotterdam blijven en zich daar kunnen ontwikkelen. En een club helpt daar als geen ander bij.’, aldus Marcel Haug. Als we de behaalde successen mogen geloven, komt het helemaal goed met Club Haug.

Bekijk hieronder ons bezoek aan de Rotterdamse Comedy Club Haug.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter