Obstakels overwinnen in Park De Twee Heuvels

Park De Twee Heuvels in IJsselmonde is de laatste jaren in verval geraakt, en daarom heeft de gemeente een bestemmingsplan gemaakt. Zo wil de gemeente een deel van het park ‘oppimpen’ en het andere deel vervangen voor huizen. Omwonenden zijn hier fel op tegen, en daarom willen een aantal studenten het park in het zonnetje zetten.
Samen met de vereniging ‘Rotterdam Atletiek’ organiseren de studenten de ‘Twee Heuvels Run’, een obstacle run die dwars door het park gaat. De slogan van de run ‘ren door en voor het park’ is allesomvattend voor dit evenement. Jong en oud rennen zich een weg door het park, gecombineerd met een aantal grote obstakels. Kinderen tot 12 jaar trappen deze run af, gevolgd door jongeren en volwassenen vanaf 12 jaar. Deze laatste groep deelnemers kunnen kiezen uit 1 ronde van 1,5 kilometer of 3 keer dezelfde ronde van 4,5 kilometer.

Met deze obstacle run willen de studenten Park De Twee Heuvels “weer bekend maken onder de Rotterdammers” en het park nieuw leven in blazen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat