Odair laat nieuwe collectie zien tijdens modeshow

De Rotterdamse modeontwerper Odair Pereira viert zijn tienjarig jubileum als designer. Zijn nieuwe collectie heet Power of Movement. Virgil Moreno is als een Muze voor Odair en een danser en model die in alle shows van Odair heeft meegelopen.
“De collectie is geïnspireerd op sterke mannen en vrouwen en Power of Movement staat voor: durf jezelf te zijn. Maar ook: durf je dromen na te streven en voor datgene te gaan waar jij in gelooft”, legt Odair Pereira uit. Het publiek dat op de modeshow af komt is net zo gevarieerd als de collectie van Odair zelf. De een komt omdat ze stoffen levert aan de ontwerper en de ander is er omdat zijn vriendin meeloopt in de show. “Het is niet per se mijn stijl wat ik tot nu toe zie, maar ik stel me open voor wat er gaat komen”, verklaart de jongeman.

“Ik ken Odair al langer dan tien jaar en we hebben elkaar leren kennen via het dansen”, vertelt Virgil Moreno. Hij wordt gezien als de muze van Odair. Dat is een soort inspiratiebron voor de kunstenaar. “Het is heel bijzonder dat hij nu nog bij mij staat na al die jaren. Ik heb vriendschappen die hieraan meewerken, waar ik al 24 jaar mee bevriend ben”, vertelt Odair trots.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter