OH MY! Festival verhuist na een jaar alweer uit Rotterdam

Muziekfestival OH MY! Besluit om na een jaar in De Kuip te vertrekken naar Almere Beach waar op 15 juli van dit jaar de volgende editie zal plaatsvinden. Afgelopen zomer zetten verschillende Rotterdamse, Nederlanse en internationale artiesten de Kuip op zijn kop, maar een tweede keer zit er helaas niet in. “Hoewel iedereen de tijd van zijn of haar leven had, weten we dat er altijd ruimte is voor verbetering”, meldt de organisatie op hun Instagram-kanaal.

OHMY! tekende een overeenkomst voor meerdere jaren in De Kuip, maar heeft er alsnog voor gekozen om te verhuizen naar een andere locatie. “We waren genoodzaakt om wat te doen met de feedback uit de enquête die we naar ons publiek hebben gestuurd. Ook zijn we tot de conclusie gekomen dat een voetbalstadion geen passende locatie is voor een festival.”

Vorig jaar traden in en rond het Feyenoordstadion verschillende Afrikaanse, Amerikaanse en Britse artiesten op zoals, Tyga, D-block Europe, Lil Tjay en Wizkid, maar ook Rotterdamse artiesten Broederliefde, Kevin en Ronnie Flex waren aanwezig.
Wij waren vorig jaar met De Zomer is OPEN! Bij OHMY! Festival in de Kuip. Bekijk hier de video!