Omleidingen en werkzaamheden in de Benthuizerstraat

De RET gaat van 30 juli tot en met 5 oktober aan de tramsporen werken. Op zowel de Zaagmolenstraat en de Benthuizerstraat worden de haltes en de tramrails aangepakt. De tramhalte van de Benthuizerstraat wordt hierbij verplaatst en toegankelijker gemaakt.

De werkzaamheden aan de tramsporen van de RET worden in drie verschillende fases uitgevoerd. Tussen 30 juli en 26 augustus vinden de voorbereidingen en de spoorvernieuwing plaats op de kruising van de Benthuizerstraat en de Zaagmolenstraat. In de tweede fase, welke van 27 augustus tot 5 oktober duurt, wordt de spoorvernieuwing van de Benthuizerstraat tot net voorbij de Bloklandstraat uitgevoerd. De gehele tijd wordt er ook door de gemeente Rotterdam aan de riolering gewerkt in de Bloklandstraat.

De werkzaamheden vinden de hele week door plaats en duren van 7:00 uur tot en met 22:00 uur, waarbij er enkele nachten ook werkzaamheden uitgevoerd worden aan de bovenleiding. Hierbij wordt de route van tram 8 vanaf 15 augustus omgeleid en blijft deze tot 7 december de aangepaste route rijden.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter