Ondernemende broers brengen Rotterdamse chocoladereep op de markt

Het begon allemaal met houten wanddecoraties van Rotterdam. En met succes. want al snel werd de internetonderneming van de ondernemende broers Chris en Tim Klay een stabiele onderneming. En dat smaakt naar meer en dus brengen de broers hun eigen Rotterdamse chocoladerepen met iconische gebouwen van Rotterdam op de markt.
Het ondernemen is er met de paplepel ingegoten bij Tim en Chris. “Onze vader heeft zijn eigen interieurbedrijf en wij hoorden vroeger altijd alle verhalen aan tafel. Toen we ouder werden, hielpen we ook mee. Je kunt dus wel zeggen dat onze ouders ons stimuleerden om een eigen onderneming te beginnen”, aldus Tim.

En dat deden ze. Een aantal jaar geleden begonnen de broers met het maken van houten wanddecoraties. “Je weet wel die wereldkaarten die je aan de muur kan hangen en bijvoorbeeld de skyline van Rotterdam. Dat concept loopt nu eigenlijk zo goed, dat we verder zijn gaan kijken. Na een brainstormsessie zijn we toen op het idee gekomen om een chocoladereep te maken van en voor Rotterdam”, vertelt Chris.

De repen hebben onder meer afbeeldingen van de Markthal, De Hef en de Erasmusbrug. Candyshop-eigenaar Wim Roest mocht dinsdag als eerste een serie repen voor zijn verkoop ontvangen. “We hebben tot nu toe alleen Rotterdamse winegums en drop. Zo’n chocoladereep vult ons assortiment mooi aan.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat