Op de schouders mogen zitten van Arne Slot, de 9-jarige Dylan maakte het mee

De 9-jarige Dylan had woensdagmiddag dé dag van zijn leven. Tijdens een training van Feyenoord rende het jochie het veld op, iets wat eigenlijk niet helemaal de bedoeling is. Maar Dylan werd niet weggestuurd. In tegendeel: trainer Arne Slot tilde hem op en zette hem zo op zijn schouders. “Hij is helemaal onder de indruk”, vertelt trotse vader Victor.

De spelers stonden na het uitdelen van handtekeningen net op het punt om terug te keren naar de kleedkamer, toen de 9-jarige trainer Arne Slot in het midden zag staan. Hij twijfelde geen moment en rende direct het veld op. “Een meisje van de beveiliging rende achter hem aan, maar die kon hem niet bijhouden”, lacht de vader.

Gelukkig was beveiliging niet nodig. De trainer reageerde lachend op het jongetje en nam, na meerdere foto’s, de 9-jarige zelfs op zijn schouders. “Ik ben supertrots. Het was fantastisch. Het is natuurlijk niet de bedoeling, om zomaar het veld op te rennen, maar in dit geval ben ik supertrots.” Eenmaal op de schouders van dé trainer van Feyenoord begon Dylan te juichen. Alle aanwezige supporters, zo’n 1000 à 1500, begonnen vervolgens mee te juichen en te klappen.

Dylan, die donderdag 9 jaar is geworden, is nog helemaal onder de indruk van de gebeurtenis. De glimlach gaat niet meer van zijn gezicht af, zo vertelt de vader. “Hij vond het geweldig.” Als ‘grapje’ heeft de vader de foto’s en een video op Twitter gegooid, maar binnen no-time ontplofte de tweet. “Dylan vraagt de hele tijd hoeveel likes de tweet nu al heeft. Hij vindt het geweldig.”